Omdömen från tidigare kunder

Omdömen och recensioner från tidigare kunder 

Här kan du läsa mer om vad våra kunder tycker om oss och våra produkter.                    Bildresultat för clipart gratis smiley     


Morgan

2017-05-07 Hej!Har köpt flertalet produkter av er och är supernöjd,bra pris, kvalitet och snabb leverans, man kan inte önska mera.hälsningar Morgan

Stipo

2017-05-29: Taralen omdöme: 

Hej! 

Har testat talaren linan, och är väldigt imponerad av hur stark lina är fastnat ett par gånger med jiggen bland stenarna 0,30 flocarbon tafs gick av men inte flätlinan. Den va mjuk o förde inte ljud häller vid invägning genom spöringarna, långa kast med väldigt lätta beten och nåt jag gillar hos powerline och talaren för den delen man känner av lilla minsta pet från fisken. Så betyg 10 av 10

Grymt bra lina.  Mvh  Stipo

                                                                     Bildresultat för clipart gratis smiley                                                                                                                     

Susanna

2015/02/08 09:02:33 Från Susanna Lindmark (Vindeln) Det här är den bästa isfiske lina vi prövat.

Kai-Even

2012-05-09 12:29  Jeg ble anbefalt dette snøret av en kompis, og jeg anbefaler selvfølgelig videre til de som spør meg. Snøret er prisgunstig sammenlignet med ytelsen og kvaliteten. Jeg fisker i hovedsak etter kveite, og er så langt godt fornøyd med Powerline. I fjor fikk jeg to stk. på 25kg og 15kg. I år har jeg allerede fått en på 15kg. Håper å få testet snøret med ei kveite på 50-60kg snart :)

Börje

2010-12-09 21:07 Börje Öhman Raketsnabb leverans. Rekommenderas!

Thysse    

2010-12-09 16:12 thysse Bra varor och snabb leverans.Nemas problemas! Helt supert!Här ska beställas mera varor!

Berga

2010-06-29 17:06 Berga Kanon snabbleverans! Kanon bra lina, blir många laxfiskare som kommer beställa denna lina i sommar nu... :)

Andreas

2010-06-09 16:46 Andreas Andersson Snabb leverans! Beställde söndag och fick hem paketet Tisdag! Tackar så mycket för den snabba leveransen. Har nu varit ute i 4 timmar med en Powerline Plus 0,16 lina och det första intrycket var att den är väldigt slät och fin och lätt att kasta med. Lägger sig bra på spolen, ändrar inte form efter spolen. Jätte nöjd än så länge. Återkommer när säsongen är slut!
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Bildresultat för clipart gratis smiley 

Martin

2010-05-08 23:56 Martin. Har kört med Powerline lina på några av mina rullar det senaste året. Och jag måste säga att Powerline linan är mycke bättre än andra flätlinor jag prövat. Den fransar inte, ger mycket bra kontakt med betet och har en hög brottstyrka. Jag har haft samma lina på en rulle i över ett år nu. Och det enda som man kan säga om den linan är att den har tappat i färg... I övrigt är den som ny! Tack för en överlägset bra lina!!!

Marcus

2010-04-22 09:06 Marcus Tack för bra support, Fina produkter, smidiga leveranser o en bra frakt! stort +

Lennart

2010-04-11 21:19 Lennart R Har nu testat linan Poweline Plus, bättre lina har jag inte använt under min 50 åriga fiskekarriär! Helt superb till skillnad från andra flätlinor som fransar sig och som slår luftknutyar vid kastögonblicket, att kunna gå ned i dimension och därmed få det optimala kontakten med betet, och ändå kunna rädda betet om man råkar få bottennapp, kan rekommendera både linan och företaget, tusen tack från en tacksam Norrlänning.

Lotta 
2009-12-09 06:51 Lotta SUPERSNABB leverans Förklädena jättehäftiga, (bra presenttips)       Bildresultat för clipart gratis smiley   

Lage

2009-12-04 15:00 Lage Jonsson Tack för trevligt bemötande när jag strulade med min betalning.

Michael

2009-11-22 12:33 Michael Kan instämma med de som tycker att man blir bra bemött då man ringer. Ladyn som svarar är mycket seriös och hon kollar upp med någon i bakgrunden om det är något speciellt som man vill veta, PROFFSIGT. Tack så länge / Michael i Uppsala.

Olle

2009-11-05 12:52 olle Måste bara instämma i alla lovord som sägs om denna lina. Helt fantastisk, inget trassel , långa kast och en helt otrolig kontakt med betet. Den här linan kommer jag att köpa mer av och dessutom rekomendera till alla fiskepolare runt om i landet.

Pernilla

2009-10-17 16:32 Pernilla Beställde ett festligt förkläde till kollega. Uppskattades verkligen. Tack för den ursnabba leveransen.

Gösta                                                                   Bildresultat för clipart gratis smiley

2009-09-08 22:11 Gösta.  Jag har köpt Powerline av er sen jag hittade dom på nätet och jag måste skriva en rad och berätta om min upplevelser vid stränderna där jag har fiskat. Jag har använt många ........ sorters linor i mina dar men den här linan var en dröm utöver det vanliga. Så mjuk och smidig och samtidigt stark, begriper inte hur den är uppbygd. Inget luftmotstånd så jag kastar säkert 25-30 meter längre än med en annan lina,det hör jag av mina fiskekompisar, dom frågar vad jag kastar med som kommer så långt. Jag har i sommar tagit mycket mer fisk än förr om åren och det beror mycket på kastlängden tror jag. Att en 0,07 lina kunde vara så härlig att kasta kunde jag inte tro, ända tills jag köpte 0,05, VA, 0,05 helt otroligt , man behöver inte ens få fisk för att man skall tycka det är roligt att fiska. Jag kommer inte att fiska med någon annan lina än Powerline hädanefter.Ni och tillverkarna skall ha mycket tack för en helt ny upplevelse och ett roligare fiske framöver. Änn en gång ett stort tack.

Sara

2009-08-12 12:55 Sara Tack för snabb återkoppling, bra service o kvick leverans! Supersmidigt! Bra kvalite på produkt:) Över förväntan!

Nisse

2009-07-08 16:58 Nisse Har nu beställt Powerline 0,08 av er 2 gånger en toppenlina,suverän service och snabb orderhantering.Högsta betyg.

Shappe

2009-07-07 11:40 Shappe Köpte Powerline 0,14 grön tidigare som jag är supernöjd med och leveransen tog endast en dag!! Nu har jag beställt Powerline Plus Extra som ska va mycket bättre. Jag kan säga att linan aldrig går av så det blir mycket billigt i längden och bättre fiskelycka. Mycket bra support för övrigt.
Jag rekomenderar dem starkt!!

Leif

2009-06-25 08:59 Leif Östlund Powerline bästa flätlina jag testat. Den enda som fungerar på kapslade haspelrullar, typ ABU-Matic. Andra flätlinor skär fast på spolen. Använder dim. 0,10 och 0,14. Supernöjd!!
                                                                                                                                                                                                                                                                  Bildresultat för clipart gratis smiley

Lasse

2009-05-14 07:56 Lasse Jag har fiskat med Powerline i 7 år. Min bedömning är att den fungerar betydligt bättre än Fireline och övriga produkter.

Pekka

2009-04-12 20:26 pekka vesterinen har provat några olika dimmensioner lina och den håller verkligen vad den lovar. kommer aldrig att köpa något annat än Powerline. en toppen produkt av yppersta klass som utklassar konkurenterna med hästlängder! rekommenderas varmt!!!!!!!!

Tommy

2009-04-05 13:25 Tommy Johansson Det är den bästa flätlina jag har fiskat med.Supersnabb leverans.Mycket bra.

Angelica

2009-03-06 12:17 Angelica Beställde ett förkläde från webshopen, fungerade jättebra, supersnabb leverans och trevlig kontakt med företaget. Tack!

Chris

2009-02-03 12:05 Chris Tusen tack för snabb & bra leverans! Förklädet var jättefint,otroligt klara färger & bra kvalitet. Är supernöjd!